This post has been de-listed
It is no longer included in search results and normal feeds (front page, hot posts, subreddit posts, etc). It remains visible only via the author's post history.
3
Kuinkas kannattaisi parantaa makaronilaatikkoa?
Post Body
Lapsena tykkäsin ihan hirveesti makaronilaatikosta, mutta jo silloin tuli pistettyä paljon ketsuppia päälle. Nykykeholle ketsuppi on aika epäterveellistä ja myös ei maistu niin paljon, niin etsin muunnoksia reseptiin.
Olen jo kokeillut lisätä aurajuustoa tai kuivattuja tomaatteja, mutta onko mitään ehdotuksia, kuinka klassikon voisi tuoda nykyaikaan?
Comments
[not loaded or deleted]
Author
Account Strength
100%
Account Age
6 years
Verified Email
Yes
Verified Flair
No
Total Karma
153,573
Link Karma
10,085
Comment Karma
142,700
Profile updated: 12 hours ago
Subreddit
Post Details
We try to extract some basic information from the post title. This is not
always successful or accurate, please use your best judgement and compare
these values to the post title and body for confirmation.
- Posted
- 1 month ago
- Reddit URL
- View post on reddit.com
- External URL
- reddit.com/r/ruoka/comme...
Jätä makaroonit raa'aksi, kun keität ne. Keitä makaronit kanaliemessä ja jätä keitinlientä, kun laitat ne vuokaan. Voit siivilän alle laittaa esim. astian. Pastan tärkkelys sitoo myös massaa. Sen jälkeen neljän munan munamaito runsaasti, että se on peittynyt ja enemmän. Rikon munien rakenne hyvin ja sekoita maitoon.
Viimeksi paahdoin lihan kunnolla ja ostin kunnon jauhelihaa ja raastoin mukaan pari porkkanaa. Mausta jauheliha aivan perusmausteille, mustapippuri, paprikajauhe ja suola. Kun lisäät runsaasti sipulia, niin kevennä lämpöä ja kuullota ne pehmeäksi.
Laita uuniin 225 ja laske heti lämpö 175 asteeseen, että saat pinnan kiinni ja anna paistuu kypsäksi.
En tykkää kauheasti liiasta juustoa tai muuta raskasta, koska tulee liian mättöä. Makaroonilaatikosta saa mielestäni hyvin maukasta hennoilla mausteilla. Jauhelihan sekaan voi heittää tiiviiksi keitetyn lihaliemen, kun on paistettu valmiiksi. Muista, että liemistä tulee suolaa.