This post has been de-listed
It is no longer included in search results and normal feeds (front page, hot posts, subreddit posts, etc). It remains visible only via the author's post history.
I know as an American (with distant family members coming from Sicily, Poland and Beirut) than most âItalian, Polish and Lebanese/Syrian cuisinesâ are altered and not completely authentic, especially Italian food. This can be said for Japanese and Korean cuisine here as well because of the lack of resources that are found in other places or different tastes and preferences.
What are some really good dishes that arenât too hard to make for a somewhat intermediate cook? I know this is vague to ask but to make it less what are dishes that are somewhat spicy and or some good traditional soups or meat dishes since itâs winter.
Italian translation on google:
So che come americano (con familiari lontani provenienti dalla Sicilia, dalla Polonia e da Beirut) che la maggior parte delle "cucine italiana, polacca e libanese / siriana" sono alterate e non completamente autentiche, in particolare il cibo italiano. Questo si può dire anche per la cucina giapponese e coreana qui a causa della mancanza di risorse che si trovano in altri luoghi o di gusti e preferenze diversi.
Quali sono alcuni piatti davvero buoni che non sono troppo difficili da preparare per un cuoco un po 'intermedio? So che è vago chiedere, ma per ridurre i piatti che sono un po 'piccanti e / o alcune buone zuppe tradizionali o piatti di carne dato che è inverno
Post Details
- Posted
- 4 years ago
- Reddit URL
- View post on reddit.com
- External URL
- reddit.com/r/italy/comme...